Budget Lease NL

ZZP leasen

Financial lease voor zzp’ers
Als zelfstandig ondernemer hou je van vrijheid. Jij bepaalt hoe je je bedrijf inricht, hoe je nieuwe business binnenhaalt en welke investeringen je doet. Zakelijk leasen voor zzp’ers past in dat plaatje. Maar heb je al eens aan financial lease gedacht? Daarbij kies jij je droomauto uit en bepaal je zelf hoeveel je maandelijks betaalt. En je mag nog BTW aftrekken ook.

Dit zijn de financial lease voordelen voor zzp’ers:

  • Jij wordt de eigenaar van je auto. Dus krijg je allerlei belastingvoordeel 
  • Je betaalt in termijnen. Dus je doet geen grote investering in één keer 
  • Jij kiest hoe lang je contract loopt. 
  • En hoeveel je maandelijks betaalt 
  • Jij bepaalt naar welke garage je gaat en waar je je verzeker 
  • Je mag zoveel kilometers maken als je wil. Zakelijk en privé

 

FinancialLease.nl is er ook voor startende zzp’ers
We snappen dat je als startende zzp’er nog geen jaarverslagen of jaarcijfers hebt. Bij ons is dat meestal geen probleem. Wij zijn er ook voor startende zzp’ers.

Waarin verschilt financial lease van andere leasevormen?
Het verschil tussen financial lease en andere leasevormen is dat jij de auto koopt en dus de eigenaar bent. Het geld leen je bij de bank. Net als wanneer je een huis koopt en daarvoor een hypotheek afsluit. De aanschafwaarde afbetalen? Dat doe je in maandelijkse termijnen. Omdat jij de eigenaar bent, bepaal je zelf naar welke garage je gaat, hoeveel kilometers je rijdt en of je de auto ook privé gebruikt. Kortom: je krijgt veel vrijheid en ook nog eens belastingvoordeel. Ideaal dus voor zzp’ers.

Weten wat financial lease voor jou als zzp’er betekent?

Onze lease adviseurs staan voor je klaar. Zonder dat je ergens aan vast zit.

Advies nodig van een Lease expert?

Bij Budget Lease NL streven we ernaar om altijd de beste aanbieding op de markt te bieden aan onze klanten.

Dankzij onze sterke relaties met dealers en banken kunnen we onderhandelen en speciale deals en voordelen verkrijgen. Hierdoor kunnen we jou een concurrentieel voordeel bieden en ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs en voorwaarden krijgt bij het leasen of financieren van jouw (bedrijfs)voertuig.

Bij Budget Lease NL krijg je waar voor je geld en kun je vertrouwen op onze inzet om de meest aantrekkelijke marktaanbiedingen voor jou te realiseren.

1Chat met ons