Budget Lease NL

Alles voor startende ondernemingen

Als startende ondernemer wil je niets liever dan je bedrijf laten groeien. Met een auto of bedrijfswagen voor de zaak, bijvoorbeeld. Vind je het nog te vroeg voor een grote investering? Snappen we. Leasen is dan een aantrekkelijke optie. En wist je dat financial lease ook kan zonder jaarcijfers?

Leasen zonder jaarcijfers
Om te kunnen leasen moet je vaak jaarverslagen laten zien. Als starter heb je die nog niet altijd. Bij ons is dat geen probleem: meestal kan je financial leasen zonder jaarcijfers door te geven. Wel kan de bank om een persoonlijke kredietcheck of aanbetaling vragen. Is de bank blij? Dan ga jij er met jouw droomauto vandoor.

Waarom financial lease aantrekkelijk is voor starters

  • Jij wordt eigenaar van de auto. Dus krijg je allerlei belastingvoordelen 
  • Je betaalt in termijnen. Dus geen grote investering in één keer 
  • Je mag zoveel kilometers maken als je wil. Zakelijk en privé 
  • Jij kiest zelf naar welke garage je gaat en waar je je verzekert In veel gevallen hebben we geen jaarcijfers van je nodig

Advies nodig van een Lease expert?

Bij Budget Lease NL streven we ernaar om altijd de beste aanbieding op de markt te bieden aan onze klanten.

Dankzij onze sterke relaties met dealers en banken kunnen we onderhandelen en speciale deals en voordelen verkrijgen. Hierdoor kunnen we jou een concurrentieel voordeel bieden en ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs en voorwaarden krijgt bij het leasen of financieren van jouw (bedrijfs)voertuig.

Bij Budget Lease NL krijg je waar voor je geld en kun je vertrouwen op onze inzet om de meest aantrekkelijke marktaanbiedingen voor jou te realiseren.

1Chat met ons