Budget Lease NL

  • Home
  • /
  • Kopen of leasen?

Kopen of leasen? Een lastige keuze opgelost door Financial Lease!

Het beslissen tussen kopen en leasen van een auto kan lastig zijn vanwege de verschillende voor- en nadelen die beide opties met zich meebrengen. Gelukkig hoef je nu geen keuze meer te maken, omdat Financial Lease de voordelen van zowel kopen als leasen combineert!

De voordelen van Financial Lease:
  1. Je hoeft niet jarenlang te sparen, maar kan direct genieten van je droomauto
  2. Je houdt zelf de controle over je maandelijkse betalingen
  3. Doordat je gespreid betaalt hou je financiële ruimte over voor andere investeringen

Bij Financial Lease koop je de auto en betaal je deze af aan de bank. Hierdoor heb je veel vrijheid in onderhoud, reparaties en verzekeringen. Het grootste voordeel waar ondernemers voor kiezen zijn de belastingvoordelen die Financial Lease met zich meebrengt. Het aankoopbedrag van de auto hoef je niet in één keer op te hoesten – in plaats daarvan betaal je het in maandelijkse termijnen af tot het einde van het leasecontract. Na afloop van het contract ben je volledig eigenaar van jouw droomauto!

Zijn er ook nadelen aan Financial Lease?

De nadelen hangen af van het type ondernemer dat je bent. Enkele mogelijke nadelen zijn:

  1. Je betaalt maandelijks voor de auto, in plaats van in één keer
  2. Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn niet inbegrepen in de leaseprijs, net zoals bij het kopen van een auto
  3. Je kunt de auto niet direct overnemen van een particulier
Verschillen tussen leasen en kopen

Bij het kopen van een auto leg je in één keer een groot bedrag neer. Sommige ondernemers geven de voorkeur aan deze optie boven maandelijkse afbetalingen. Echter, het kan ook een nadeel zijn om een groot bedrag in één keer uit te geven, vooral voor startende ondernemers of zzp’ers. Als je liever het geld in je onderneming houdt en toch wilt profiteren van belastingvoordelen, is Financial Lease de oplossing.

Conclusie

De keuze tussen leasen en kopen van een auto wordt gemakkelijker voor ondernemers met Financial Lease. Deze optie biedt de voordelen van beide en geeft tegelijkertijd de flexibiliteit om snel te schakelen. Met Financial Lease heb je ook de vrijheid om zelf te bepalen waar de auto onderhouden wordt, hoeveel kilometers je rijdt en wanneer je de auto privé wilt gebruiken. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor zelfstandige ondernemers, met veel fiscale voordelen.

Nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan nu contact met ons op!

Advies nodig van een Lease expert?

Bij Budget Lease NL streven we ernaar om altijd de beste aanbieding op de markt te bieden aan onze klanten.

Dankzij onze sterke relaties met dealers en banken kunnen we onderhandelen en speciale deals en voordelen verkrijgen. Hierdoor kunnen we jou een concurrentieel voordeel bieden en ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs en voorwaarden krijgt bij het leasen of financieren van jouw (bedrijfs)voertuig.

Bij Budget Lease NL krijg je waar voor je geld en kun je vertrouwen op onze inzet om de meest aantrekkelijke marktaanbiedingen voor jou te realiseren.

1Chat met ons