Budget Lease NL

Leasen voor de zakelijke markt

Leasen voor de zakelijke markt

Als ondernemer neem je dagelijks veel beslissingen. Het doen van de juiste investeringen is één van deze beslissingen. Investeren in bedrijfsmiddelen als een telefoon, een laptop en een goed rijdende auto is essentieel voor jouw ondernemerschap; en dat gaat vaak over flinke bedragen. Voordat je op de aanschaf van een auto overgaat zijn er een aantal afwegingen te maken voordat je een definitief besluit neemt. Kies je ervoor om een auto te leasen in plaats van te kopen? Dan wegen de maandelijkse vaste lasten op tegen de som bedrijfskapitaal die je anders in één keer kwijt zou zijn. Wij maken de keuze wat makkelijker voor je:

Waarom zakelijk leasen voordelig is

Belangrijkste voordelen van Financial Lease voor ondernemers:

  • Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen en houdt het vermogen binnen de onderneming, 
  • Profiteer van allerlei fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek, 
  • Kom representatief voor de dag in dé ideale lease auto die past bij jouw onderneming, 
  • Vrijheid om de auto naar eigen smaak in te richten en te bestickeren, 
  • Recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs, 
  • Bepaal zélf de looptijd en de maandtermijn van het contract, 
  • Geen kilometerbeperking.

Er is maar één nadeel:

❌ Net als bij het kopen van een auto zijn er bij Financial Lease geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen.

Dit nadeel kan echter juist in jouw voordeel werken. Je bepaalt namelijk zelf waar je deze zaken wilt onderbrengen, zonder de tussenkomst van een leasemaatschappij. Net als bij de rest van jouw ondernemerschap kun je ook hier zelf bepalen hoe voordelig je uitkomt wanneer het gaat om het onderhoud, de verzekeringen en de reparatiekosten van jouw auto.

 
 

Advies nodig van een Lease expert?

Bij Budget Lease NL streven we ernaar om altijd de beste aanbieding op de markt te bieden aan onze klanten.

Dankzij onze sterke relaties met dealers en banken kunnen we onderhandelen en speciale deals en voordelen verkrijgen. Hierdoor kunnen we jou een concurrentieel voordeel bieden en ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs en voorwaarden krijgt bij het leasen of financieren van jouw (bedrijfs)voertuig.

Bij Budget Lease NL krijg je waar voor je geld en kun je vertrouwen op onze inzet om de meest aantrekkelijke marktaanbiedingen voor jou te realiseren.

1Chat met ons