Budget Lease NL

Reviews van klanten

Budget Lease NL
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Fatma Agir TuncherFatma Agir Tuncher
16:44 26 Mar 24
Zeer tevreden met Budget Lease NL.Paar maanden terug is mijn broertje supersnel en netjes geholpen voor zijn nieuwe leaseauto. En nu ben ikzelf ook op een korte termijn fijn en netjes geholpen voor mijn nieuwe autolease door Joris. Wij zijn super blij met onze nieuwe auto’s. Uiteraard zullen wij onze vrienden/familie Budget Lease NL aanraden. Nogmaals super bedankt Joris voor je zeer vriendelijkheid en de snelle service!
Fatima RozeFatima Roze
09:24 25 Mar 24
@Hayri bedankt voor goede service.Altijd bereikbaar en betrouwbaar.Jij bent een toppertje bedankt nog een keer.
S El DooriS El Doori
17:24 19 Mar 24
Geweldige service! Krijgen alles voor elkaar! Bedankt Hicham!
yasin ozturkyasin ozturk
17:20 19 Mar 24
Goed georganiseerd. Denkt mee met klant.
Jordy PuijfelikJordy Puijfelik
14:12 16 Mar 24
Klasse en snel geholpen aan een mooie nieuwe auto! Ik ben erg blij hoe de service is verlopen. Ik raadt iedereen dit bedrijf aan.
Mehmet KisaMehmet Kisa
14:10 12 Mar 24
Heb me aangemeld bij BudgetLease en ben enorm goed geholpen. Heb veel appcontact gehad met Kevin en hij heeft goed geluisterd naar wat ik precies zocht. Heb meerdere opties gekregen en kreeg altijd super snel reactie. Enige wat ik hoefde te doen was aangeven welk auto ik mooi vind en zijn Kevin regelde alles verder voor mij. Ook na aankoop hebben we nog contact gehad over hoe het verder gaat. Al met al enorm fijn en een aanrader om via hier op zoek te gaan naar een auto!
sem erentreichsem erentreich
16:26 14 Feb 24
Dit is voor mij de eerste keer dat ik een auto lease.. en eerlijk gezegd had ik er de ballen verstand niet van. Maar Joris van Budget Lease NL heeft mij met alle geduld en duidelijke uitleg van A tot Z geholpen met het regelen van mijn eerste (droom)auto! Gewoon lekker soepel en persoonlijk contact. En als je vragen hebt over hoe alles werkt is dat geen probleem.Het eerste contact moment was in de ochtend rond 10/11u en s'middags was gewoon ALLES geregeld! Geweldig hoe snel alles ging.Ik ben ook heel erg tevreden met de deal! Ik werd namelijk plat gebeld met opdringerige lease maatschappijen die mij "goede deals" beloven maar als ik hier naar vroeg kwam het nog niet eens in de buurt met wat ik met Joris heb kunnen regelen.Als ik een nieuwe auto in de toekomst zal aanschaffen of iemand zal moeten aanbevelen dan weet ik wie ik moet bellen.
Sam TranSam Tran
18:01 07 Feb 24
Dacht je dat Budget Lease NL alleen maar hulp aanbied voor autos? Zeker niet! Joris heeft mij geholpen binnen 2 weken tijd met een Mercedes Sprinter L3H2!Joris is een topper die je altijd op de hoogte stelt met nieuws en zeer geduldig is, heeft mij ook nog advies gegeven buiten het leasen om. Zeker een aanrader!Mij zie je binnenkort weer terug voor een nieuwe lease. 🙂
Said MiskukuhSaid Miskukuh
13:48 26 Jan 24
@Melvin Verboom, bedankt voor je goede service. Snel en betrouwbaar en altijd bereikbaar. Binnen een week mijn nieuw auto in bezit. 👍
js_loader

Advies nodig van een Lease expert?

Bij Budget Lease NL streven we ernaar om altijd de beste aanbieding op de markt te bieden aan onze klanten.

Dankzij onze sterke relaties met dealers en banken kunnen we onderhandelen en speciale deals en voordelen verkrijgen. Hierdoor kunnen we jou een concurrentieel voordeel bieden en ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs en voorwaarden krijgt bij het leasen of financieren van jouw (bedrijfs)voertuig.

Bij Budget Lease NL krijg je waar voor je geld en kun je vertrouwen op onze inzet om de meest aantrekkelijke marktaanbiedingen voor jou te realiseren.

1Chat met ons