Budget Lease NL

Financial lease voor Starters

Als kersverse ondernemer is het je ultieme doel om je bedrijf te laten groeien. Misschien overweeg je ook een auto of bedrijfswagen voor zakelijk gebruik. Maar vind je het nog te vroeg voor een grote investering? Dat begrijpen we. Leasen is dan een aantrekkelijke optie. En wist je dat financial lease ook mogelijk is zonder jaarcijfers?

Leasen zonder jaarcijfers

Vaak wordt er bij leasing gevraagd om jaarverslagen. Als startende ondernemer heb je die mogelijk nog niet. Geen zorgen, bij ons is dat geen probleem. Je kunt vaak financial leasen zonder jaarcijfers te overleggen. Wel kan de bank om een persoonlijke kredietcheck of een aanbetaling vragen. Zodra de bank akkoord is, kun jij binnen één week al met je droomauto de weg op!

Hier zijn de voordelen van Financial Lease voor startende ondernemers

Financial Lease onderscheidt zich doordat jij de auto koopt en dus de eigenaar bent. Het geld leen je bij de bank, vergelijkbaar met het afsluiten van een hypotheek voor een huis. Je betaalt de aanschafwaarde in maandelijkse termijnen af. Omdat jij de eigenaar bent, heb je volledige controle over waar je de auto laat onderhouden, hoeveel kilometers je rijdt en of je de auto ook privé gebruikt. Je geniet dus van veel vrijheid en fiscale voordelen, ideaal voor ZZP’ers.

Nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan nu contact met ons op!
 

Advies nodig van een Lease expert?

Bij Budget Lease NL streven we ernaar om altijd de beste aanbieding op de markt te bieden aan onze klanten.

Dankzij onze sterke relaties met dealers en banken kunnen we onderhandelen en speciale deals en voordelen verkrijgen. Hierdoor kunnen we jou een concurrentieel voordeel bieden en ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs en voorwaarden krijgt bij het leasen of financieren van jouw (bedrijfs)voertuig.

Bij Budget Lease NL krijg je waar voor je geld en kun je vertrouwen op onze inzet om de meest aantrekkelijke marktaanbiedingen voor jou te realiseren.

1Chat met ons