Wil jij jouw droomauto leasen zonder eigen geld? Budget Lease maakt het mogelijk!

Budget Lease helpt jou met het vinden van jouw droomauto! 

Wie weet staat jouw droomauto wel binnen één week op de stoep. Waar wacht je nog op?

Géén eigen inleg nodig

De beste prijsgarantie

Géén jaarcijfers vereist

Snel en eenvoudig aanvragen

Binnen één week geregeld

Vrijgesteld van BTW

Wat klanten over ons zeggen

Budget Lease NL
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Fatma Agir TuncherFatma Agir Tuncher
16:44 26 Mar 24
Zeer tevreden met Budget Lease NL.Paar maanden terug is mijn broertje supersnel en netjes geholpen voor zijn nieuwe leaseauto. En nu ben ikzelf ook op een korte termijn fijn en netjes geholpen voor mijn nieuwe autolease door Joris. Wij zijn super blij met onze nieuwe auto’s. Uiteraard zullen wij onze vrienden/familie Budget Lease NL aanraden. Nogmaals super bedankt Joris voor je zeer vriendelijkheid en de snelle service!
Fatima RozeFatima Roze
09:24 25 Mar 24
@Hayri bedankt voor goede service.Altijd bereikbaar en betrouwbaar.Jij bent een toppertje bedankt nog een keer.
S El DooriS El Doori
17:24 19 Mar 24
Geweldige service! Krijgen alles voor elkaar! Bedankt Hicham!
yasin ozturkyasin ozturk
17:20 19 Mar 24
Goed georganiseerd. Denkt mee met klant.
Jordy PuijfelikJordy Puijfelik
14:12 16 Mar 24
Klasse en snel geholpen aan een mooie nieuwe auto! Ik ben erg blij hoe de service is verlopen. Ik raadt iedereen dit bedrijf aan.
Mehmet KisaMehmet Kisa
14:10 12 Mar 24
Heb me aangemeld bij BudgetLease en ben enorm goed geholpen. Heb veel appcontact gehad met Kevin en hij heeft goed geluisterd naar wat ik precies zocht. Heb meerdere opties gekregen en kreeg altijd super snel reactie. Enige wat ik hoefde te doen was aangeven welk auto ik mooi vind en zijn Kevin regelde alles verder voor mij. Ook na aankoop hebben we nog contact gehad over hoe het verder gaat. Al met al enorm fijn en een aanrader om via hier op zoek te gaan naar een auto!
sem erentreichsem erentreich
16:26 14 Feb 24
Dit is voor mij de eerste keer dat ik een auto lease.. en eerlijk gezegd had ik er de ballen verstand niet van. Maar Joris van Budget Lease NL heeft mij met alle geduld en duidelijke uitleg van A tot Z geholpen met het regelen van mijn eerste (droom)auto! Gewoon lekker soepel en persoonlijk contact. En als je vragen hebt over hoe alles werkt is dat geen probleem.Het eerste contact moment was in de ochtend rond 10/11u en s'middags was gewoon ALLES geregeld! Geweldig hoe snel alles ging.Ik ben ook heel erg tevreden met de deal! Ik werd namelijk plat gebeld met opdringerige lease maatschappijen die mij "goede deals" beloven maar als ik hier naar vroeg kwam het nog niet eens in de buurt met wat ik met Joris heb kunnen regelen.Als ik een nieuwe auto in de toekomst zal aanschaffen of iemand zal moeten aanbevelen dan weet ik wie ik moet bellen.
Sam TranSam Tran
18:01 07 Feb 24
Dacht je dat Budget Lease NL alleen maar hulp aanbied voor autos? Zeker niet! Joris heeft mij geholpen binnen 2 weken tijd met een Mercedes Sprinter L3H2!Joris is een topper die je altijd op de hoogte stelt met nieuws en zeer geduldig is, heeft mij ook nog advies gegeven buiten het leasen om. Zeker een aanrader!Mij zie je binnenkort weer terug voor een nieuwe lease. 🙂
Said MiskukuhSaid Miskukuh
13:48 26 Jan 24
@Melvin Verboom, bedankt voor je goede service. Snel en betrouwbaar en altijd bereikbaar. Binnen een week mijn nieuw auto in bezit. 👍
js_loader

Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op!

Meest gestelde vragen en antwoorden

Om te weten hoe je een goedkope Financial Lease kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Het maandbedrag dat je betaalt bij Financial Lease is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn.

De bank die jouw de lening verstrekt voor financial lease blijft juridisch eigenaar van de auto tot je laatste leasetermijn is voldaan. Na je leasecontract word je naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar van de auto. Je kunt vervolgens kiezen om in de auto te blijven rijden of om de auto te verkopen.

Bij financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen en kun je onbeperkt rijden. Je betaalt dus geen ‘meer’ kilometerkosten, maar bij financial lease ben je wel zelf verantwoordelijk voor de verzekering, belasting- en brandstof.

Bij het aanvragen van financial lease zal de leasemaatschappij ook kijken naar jouw kredietwaardigheid. Ze willen uiteraard nagaan of jij in staat bent om jouw maandelijkse leasekosten te voldoen.

Kort samengevat: bij financial lease zijn alle zakelijk gerelateerde kosten fiscaal aftrekbaar. Denk hierbij aan kosten zoals de betaalde rente op de leasetermijnen, onderhoudskosten en reparatiekosten. Daarentegen zijn bij operational lease niet alle kosten aftrekbaar.

1Chat met ons